Gurmánska Bratislava
01. apríl 2017
/ rl
Začiatkom apríla uvedie reštaurácia FLAMENDER nový jarný jedálny lístok, ktorý prinesie delikatesy zo surovín typických pre toto ročné obdobie, akými sú napríklad medvedí cesnak alebo kráľovská špargľa.
Gurmánska Bratislava
22. február 2017
/ rl
Takmer 7 000 ľudí ochutnalo Slovensko na Zimnom festivale jedla
Zimný festival jedla 2017 (ZFJ) sa konal na celom Slovensku pod sloganom Ochutnajte Slovensko. Sprístupnil širokej verejnosti tie najlepšie reštaurácie Slovenska a jedlá od TOP šéfkuchárov si mohli gurmáni za zvýhodnené festivalové ceny vychutnávať od 13. januára do 15. februára.
Gurmánska Bratislava
31. január 2017
/ rl
Študentka z Bratislavy vyhrala v súťaži o najlepší Bratislavský rožok
Počas troch dní na gastronomickom veľtrhu Danubius Gastro 2017 súťažili žiaci zo Slovenska a Českej republiky o to, kto upečie najlepší Bratislavský rožok. Tento rok sa konal už 11. ročník súťaže.
Gurmánska Bratislava
19. január 2017
/ rl
Zimný festival jedla 2017: Exkluzívny gurmánsky zážitok pre každého
Milovníci dobrého jedla a pitia sa majú na čo tešiť aj po sviatkoch. Zimný festival jedla opäť zaútočí na vaše chuťové poháriky aj po piaty krát.
Gurmánska Bratislava
13. december 2016
/ rl
Nezávislé pivovary prilákali takmer tisíc ľudí
Tretí ročník festivalu malých nezávislých slovenských pivovarov PIVOBRANA BeerFest vytiahol od sladkých punčov k horkým pivám takmer tisíc ľudí. Tí si v sobotu večer vychutnali vyše 70 druhov piva od 19 malých remeselných pivovarov.
Gurmánska Bratislava
16. november 2016
/ rl
Malé pivovary s veľkým prekvapením
Tretí ročník festivalu výlučne malých slovenských nezávislých pivovarov PIVOBRANA BeerFest nájde svoje miesto v Starej tržnici v sobotu 10. decembra.
Gurmánska Bratislava
27. júl 2016
/ rl
V Bratislave je možné do nedele okúsiť chutné jedlá šéfkuchárov aj vo vzduchu
Jedlá šéfkuchárov si môžu obyvatelia i návštevníci Bratislavy vychutnať od dnešného dňa do nedele (31.7.) aj vo vzduchu, vo výške 50 metrov nad zemou.
Gurmánska Bratislava
25. júl 2016
/ rl
Aké jedlá si Slováci najviac objednávajú?
Hitom donáškovej služby je talianska pizza, americké burgre a ázijské špeciality. Vyplýva to z údajov vyše 75-tisíc objednávok jedál z reštaurácií, ktoré zákazníkom rozviezla najväčšia najväčšia online platforma na donášku jedla v SR DajmeJedlo.sk v prvej polovičke tohto roka.
Gurmánska Bratislava
14. jún 2016
/ rl